flagge-tuerkei   Türkçe
flagge-bosnien-und-herzegowina flagge-serbien flagge-kroatien    srpskohrvatski
flagge-albanien   Gjuha
flagge-grossbritannien   englisch

 

Prindërit janë këshilltarët më të rëndësishem për zgjedhjen e profesionit

Megjithatë, kjo nuk është gjithmonë e lehtë për prindërit për të gjetur rrugën e drejtë në xhunglën e gjithë ofertave që do të ndihmonin për gjetjen e të gjitha mundësive që tregojnë pikat e forta, respektivisht pëparsitë e fëmijës së tyre.

Ne e shohim si një detyrë të rëndësishme për të ndihmuar prindërit si në biseda personale, në mbrëmje të prindërve në shkollë por, edhe në komunitetet e emigrantëve për të informuar ata sa më mirë për mundësit që ekzistojnë.

Një opcion tjetër mbështetje ofron bOp (Pasaportë për orientim në karrierë).

Që informacionet të kuptohen sa më mirë dhe drejtë, trajnerët tanë zotërojnë gjuhët më të rëndësishme të grupeve më të mëdha të emigrantëve.

Um unsere Webseite für Sie optimal zu gestalten und fortlaufend verbessern zu können, verwenden wir Cookies. Durch die weitere Nutzung der Webseite stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu.
zur Datenschutzerklärung ich bin einverstanden Ablehnen